Hidro-Instalime

Hidro-Instalime


Në VisionTech, ofrojmë shërbimet e instalimit të ujit me profesionalizëm dhe cilësi të lartë. Kemi ekspertizën dhe përvojën për të kryer instalimin e sistemeve të ujit në ndërtesa të ndryshme, duke përfshirë banesa, zyra, kompani dhe hapësira të tjera komerciale.

Ofrojme shërbime të ndryshme për instalimin e ujit, duke përfshirë lidhjen e sistemit të ujit, montimin e kanalizimeve dhe sanitareve, instalimin e radiatoreve dhe shumë më shumë. Përshtatemi me nevojat specifike të klientëve dhe ofrojmë zgjidhje të personalizuara për të siguruar një sistem të mirëfunksionues të ujitjes.

Montimi i sanitarive

Ofrojme shërbime të ndryshme për montimin e sanitareve, duke përfshirë montimin e tualetit, lavamanit, dushit, vaskës, banjës, hidromasazhit dhe shumë më shumë. Përdorimi i materialeve të cilësisë së lartë dhe teknologjitë më moderne siguron një montim të qëndrueshëm dhe të mirëfunksionues të sanitareve.

Montimi i bojlerit

Gjatë montimit të bojlerit, ne respektojmë standardet dhe udhëzimet e prodhuesit për të siguruar një montim të qëndrueshëm dhe të sigurt. Ekipi ynë i specializuar përdor metodat dhe mjete të specializuara për të siguruar që bojleri të jetë i instaluar me saktësi dhe të funksionojë siç duhet.

Besojmë në cilësinë e shërbimeve tona dhe jemi të përkushtuar për të ofruar rezultate të shkëlqyera. Në VisionTech, angazhohemi për të ndihmuar klientët të kenë montimin e bojlerit të realizuar me sukses dhe për të siguruar furnizimin e sigurt dhe të qëndrueshëm të ujit të nxehtë.

Montimi i sistemit të kanalizimit

Sistemi i kanalizimit është pjesë e rëndësishme e infrastrukturës së ndërtesave dhe hapësirave të tjera. Në VisionTech, ne ofrojmë shërbime të specializuara për ndërtimin dhe instalimin e sistemeve të kanalizimit të cilat sigurojnë një drenazh të efektshëm dhe funksional të ujit.
VisionTech-Prizren