Rreth Nesh


Historia Jone

Në VisionTech, jemi krenarë të jemi një ofrues kryesor i shërbimeve të plota të instalimit elektrik, hidrik, CCTV dhe internetit, si dhe një gamë të gjerë zgjidhjesh riparimi. Me themelimin tonë në vitin 2020, kompania jonë ka fituar shpejt një reputacion për të ofruar shërbime të shkëlqyera në fushën e punës, duke siguruar klientët tanë me shërbime cilësore të dedikuara për të plotësuar nevojat e tyre të veçanta.

Shërbimet tona të instalimit elektrik mbulojnë një spektër të gjerë nevojash. Nga lidhja e ndërtimeve të reja deri në përmirësimin e sistemeve ekzistuese, jemi të përkushtuar të ofrojmë zgjidhje elektrike të sigurta, efikase dhe në përputhje me kodet. Ne punojmë ngushtë me klientët tanë për të kuptuar kërkesat e tyre, duke ofruar zgjidhje të personalizuara që i japin prioritet sigurisë, funksionalitetit dhe efikasitetit të energjisë.

Disa nga punët e kryera.

VisionTech-Prizren